La Fundació per a Persones amb Discapacitat Illa de Menorca
convoca el procés de selecció per a cobrir la plaça de Direcció Administrativa

Data : 19/06/2020

La Fundació per a Persones amb Discapacitat Illa de Menorca
convoca el procés de selecció per a cobrir la plaça de Direcció Administrativa


La Fundació per a Persones amb Discapacitat Illa de Menorca convoca el procés de selecció per al càrrec de Direcció Administrativa, vacant als òrgans de direcció de la Fundació, resolució aprovada per la Junta Executiva en la sessió de caràcter ordinari de dia 10 de juny de 2020.

La Fundació és una entitat sense afany de guany de la que formen part el Consell Insular de Menorca, els diferents ajuntaments de l'illa i 13 associacions d'atenció a les persones amb discapacitat.

Té com a missió millorar la qualitat de vida i promoure la normalització, la participació, visibilitat i integració social, política, econòmica, laboral, cultural, esportiva, educativa i de salut de les persones amb discapacitat. El projecte de futur és situar a les persones en un territori humà, accessible i lliure de tot tipus de barreres.

La selecció del càrrec per ocupar la Direcció Administrativa es farà d'acord amb els principis constitucionals que regeixen l'accés a l'ocupació pública. I el termini de presentació de les candidatures serà el pròxim 9 de juliol de 2020.

Les bases de la convocatòria es podran consultar a la pàgina web de la Fundació, en l'apartat de convocatòries de treball (www.fundaciodiscap.org). Tota la documentació justificativa es pot enviar telemàticament a l'adreça electrònica recursos.humans@fundaciodiscap.org o es pot lliurar físicament a les oficines de la Fundació ubicades a l'Avinguda Menorca nombre 27 de Maó (telf 871.59.07.00) o a l'Avinguda Palma de Mallorca nombre 1 de Ciutadella (telf. 971.48.14.47).


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Departaments
Benestar Social
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS