Notícies i actualitat

La Comissió de Greuges es posarà en marxa el proper mes de gener

Data : 09/12/2015

La presidenta Maite Salord s’ha reunit avui amb els tres síndics que integren la Comissió de Greuges del Consell Insular de Menorca. Emili de Balanzó, Gràcia Seguí i José Barber han començat a treballar, juntament amb la presidenta, en l’esborrany del reglament d’aquest òrgan col·legiat que té com a funció atendre les queixes de totes les persones o entitats i associacions de la societat civil que es troben desemparades davant l’actuació o manca d’actuació del Consell Insular de Menorca.

Síndics i presidenta han parlat de l’organització de la comissió que es reunirà, com a mínim, una vegada cada dos mesos i sempre que es consideri necessari. La comissió es posarà en marxa de manera definitiva el mes de gener.

D’altra banda, els síndics podran demanar tota la informació necessària per poder-se formar el seu propi criteri, imparcial i objectiu, sobre cada situació. Per açò, tindran a la seva disposició la informació necessària per poder valorar les demandes dels ciutadans o d’entitats i associacions de la societat civil.

La Comissió de Greuges tindrà un espai propi a la pàgina web del Consell Insular, des d’on es facilitarà tota la informació per poder adreçar-s’hi.

Procediment a seguir per presentar una queixa

Pot presentar una queixa a la Comissió de Greuges qualsevol persona física. També poden presentar queixes sindicats, partits polítics, organitzacions no governamentals, associacions, entitats, plataformes ciutadanes, etc. Les queixes s’han de presentar per escrit, han d’anar signades i incloure les dades personals.
Es poden presentar a través del Servei d’Atenció a les Persones, presencialment o electrònicament.

La Comissió de Greuges és un òrgan col·legiat integrat per tres persones independents i alienes al Consell Insular de Menorca que, tal com va proposar l’equip de govern, han estat escollides per unanimitat per tots els grups polítics.

Maó, 9 de desembre de 2015


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Imatges relacionades
Foto 1
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS