El conseller Marc Pons i la batlessa Antònia Camps signen un protocol per poder construir una nova promoció d'HPO a es Migjorn Gran

Data : 17/06/2020

Aquest matí el conseller de mobilitat i habitatge, Marc Pons ha signat un protocol de col·laboració amb la batlessa de l'Ajuntament d'Es Migjorn Gran, que permetrà la construcció de 10 nous habitatges de protecció pública al municipi. L'Ajuntament cedirà a l'IBAVI una parcel·la de 140 metres quadrats, situada a l'avinguda de Binicurdrell 17, per tal que sigui l'institut públic qui posi en marxa la construcció dels nous habitatges.

El primer estudi que disposa l'IBAVI permetria construir en aquest sòl, 10 habitatges i 9 places d'aparcament, amb un pressupost estimat d'1,2 milions d'euros.

Aquesta promoció se suma a tots aquells projectes d'habitatge públic que ja estan en marxa a Menorca. Un total de 107 habitatges es troben en aquests moments en construcció, o en redacció de projecte, o pendents de llicència municipal. D'aquests, 4 HPO estan pràcticament finalitzats a Sant Lluís, 62 HPO estan en construcció a Maó i 29 HPO començaran les obres aquest any 2020. També una promoció de 12 HPO a Fornells, es troba actualment en procés de licitació i en tràmit de cessió del solar una nova promoció a Sant Lluís de 10 habitatges de protecció oficial.

El conseller Marc Pons ha volgut agrair la predisposició i l'esforç de l'Ajuntament, així com la col·laboració del Consell Insular de Menorca i ha destacat que: "La signatura d'aquest protocol és una passa important. Partim d'una idea fonamental: poder arribar a tots els Ajuntaments per anar incrementant el parc públic d'habitatge, i per poder arribar a donar una resposta a tots aquells ciutadans que tenen dificultats per accedir a un habitatge". També ha afegit: "el nostre compromís és clar, construirem habitatge públic a tot aquell sòl que se'ns cedeixi".

Maó, 17 de juny de 2020.


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS