Notícies i actualitat

Els bombers de Menorca van realitzar 627 actuacions durant l'any passat

Data : 08/03/2012Durant l'any 2011 els bombers de Menorca van realitzar un total de 627 actuacions entre incendis, falses alarmes, salvaments i accions formatives, de les quals 300 van tenir lloc a Ciutadella i 174 a Maó. Així ho han donat a conèixer avui el conseller de Cooperació Local, Juanjo Pons; la directora insular, Assumpta Vinent, i el cap insular del Servei de Bombers, Joan Gorries, durant l'explicació pública de la memòria de l'any passat.

D'aquestes 627 actuacions, només un 30% van ser motivades per incendis. Les que feien referència a salvaments van suposar un 25%, prevenció de perills públics un 16% i accions divulgatives un 9%, entre d'altres.

El Servei Insular de Prevenció i Extinció d'Incendis i Salvament de Menorca està finançat al 50% entre els ajuntaments de l'illa i el 50% restant l’assumeix el Consell Insular, un cop deduïdes les aportacions del Consorci de Companyies d'Assegurances, que puja a 190.000 euros, i d'Autoritat Portuària de les Balears, que ascendeix a 29.900 euros.

Maó, 8 de març de 2012


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS