La Biblioteca Pública de Maó amplia el seu horari per donar més flexibilitat als estudiants que es presenten a les proves de Selectivitat

Data : 15/06/2020

La Biblioteca Pública de Maó amplia a partir d’avui el seu horari amb l’objectiu de donar més flexibilitat als i les estudiants que es presenten a les proves de Selectivitat.

D’aquesta manera, i per tal de donar resposta a la demanda dels aspirants, el centre obrirà tots els matins, menys el dijous, de 9.30 a 13.30 hores; i tots els capvespres, menys els divendres, de 16.30 a 21.30 hores.

Val a dir que des de les 20.30 a les 21.30 no es donarà cap servei d’atenció al públic perquè solament hi haurà una treballadora.

Pel que fa a les mesures de prevenció i higiene arran de la crisi sanitària de la Covid-19, es seguirà vetllant pel compliment de les distàncies de seguretat de 2 metres durant aquesta setmana, mentre que la següent setmana ja podran ser d’1,5 metres. Llavors la direcció de la Biblioteca i l’Arxiu Històric de Maó ja preveu comptar amb més llocs habilitats per a l’estudi.

Cal recordar que segons la Llei 3/2011, de 25 de març, es van delegar les competències al Consell Insular de Menorca de les facultats que, com a administració gestora, va exercir fins llavors el Govern de les Illes Balears, en relació amb la Biblioteca Pública i l’Arxiu Històric de Maó, institució cultural de titularitat estatal.

Des del Departament de Cultura, Educació, Joventut i Esports s’ha fet una crida a les diferents àrees de Cultura dels municipis perquè puguin facilitar més hores d’estudi de cara a les proves de Selectivitat sempre d’acord amb els recursos que disposi cada biblioteca municipal.

Maó, 15 de juny de 2020


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS