Notícies i actualitat

Aprovada la redacció del projecte de millora del tram de la carretera general entre Alaior i Maó

Data : 07/03/2012Aquesta obra l'hauria d'haver executat l'antic equip de govern insular el 2010

El Consell Executiu del Consell Insular de Menorca d'avui, dimecres 7 de març de 2012, ha aprovat l'adjudicació de la redacció del projecte de traçat de millora de la carretera general entres els termes municipals de Maó i Alaior.

Aquest projecte té un cost de 78.500 euros i l'empresa Mediterránea de Ingenieria Civil SL ha estat l'adjudicatària de la contractació. En un principi, està previst que les obres de millora comencin al setembre d'enguany, una vegada hagin passat els mesos més intensos de l'estiu i, per tant, amb més circulació de vehicles.

El Departament de Mobilitat i Projectes recorda que aquestes obres les hauria d'haver executat l'antic equip de govern insular durant l'any 2010, d'acord amb el resum del conveni signat entre el Ministeri de Foment i el Consell Insular el 28 de setembre de 2007 per a la millora de la carretera general, amb un pressupost total de 67,8 milions d'euros.

En l'actualitat el Departament de Mobilitat i Projectes executa les obres de la variant de Ferreries, que està previst que acabin al maig; està a punt de licitar el projecte entre Ciutadella i Ferreries, i ja està en marxa el projecte de millora del tram entre la rotonda del col·legi La Salle i l’entrada a l'Aeroport.

“El meu objectiu com a conseller és activar com més prest millor tota l’obra pública possible per generar llocs de feina en el sector privat”, explica el conseller de Mobilitat i Projectes, Luis Alejandre.

Maó, 7 de març de 2012


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS