Nou recorregut de la línia 15 (Maó - Centre) a partir del dilluns 15 de juny.

Data : 11/06/2020

Imatge

L’aprovació i execució del PMUS (Pla de Mobilitat Urbana i Sostenible) per part del consistori de Maó ha vingut acompanyat de canvis de sentit en molts dels carrers de la ciutat de llevant. Aquests canvis, que afectaran la mobilitat rodada de la ciutat, no passen desapercebuts tampoc per al servei de transport regular de passatgers que veurà com la seva línia 15 (Maó - Centre) modificarà el seu recorregut habitual per adaptar-se a aquests nous canvis de sentit de la circulació.

Així, el nou recorregut de la L15 s’iniciarà el proper dilluns dia 15 de juny amb la incorporació de noves parades al seu itinerari habitual. En concret s’hi afegeixen les següents: Plaça Sant Roc, Carrer Barcelona i Avinguda Port de Maó. Amb la incorporació d’aquestes noves parades es pretén donar un caire més social a aquest servei de bus, ja que existeix una important demanda de persones usuàries que necessiten desplaçar-se a les consultes de l’annex de l’antic hospital Verge del Toro.

D’aquesta manera, aquest servei permetrà que els desplaçaments es puguin fer de manera autònoma per part dels pacients alhora que afavoriran no haver d’utilitzar vehicle privat en una zona habitualment molt congestionada. A més, la parada de l’Avinguda Port de Maó, aproparà als interessats a accedir al port a través de les escales o l’ascensor habilitat als seus voltants.

Amb aquestes actuacions, en el marc del foment del transport públic que impulsa el departament de Mobilitat del Consell Insular, es pretén oferir un servei més proper i que responguin a les necessitats reals de mobilitat de la ciutadania de Maó. El servei està íntegrament finançat pel Consell Insular amb col·laboració de l’ajuntament de Maó.

Maó, 11 de juny del 2020

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Departaments
Mobilitat
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS