Retorn dels viatges no realitzats durant el període de confinament dels abonaments T40, T10 i T21

Data : 10/06/2020

La declaració de l’estat d’alarma i la posterior ordre de confinament del passat mes de març va repercutir en la mobilitat de tota la ciutadania de la nostra illa. D’aquesta manera la societat menorquina es va veure obligada a romandre a les seves llars sense opció de poder desplaçar-se sense uns motius suficientment justificats.

Aquestes restriccions pel que fa a la mobilitat va afectar, conseqüentment als desplaçaments realitzats en transport públic i a totes les persones usuàries titulars d’algun tipus d’abonament (T40, T10 i T21) que van veure com expirava la validesa dels seus títols sense haver pogut exhaurir tots els viatges que encara tenien per a poder gastar.

Per tal de poder adequar aquesta situació, un cop restablerta la normalitat en la mobilitat en el transport públic de passatgers, des del Departament de Mobilitat del Consell Insular s’ha previst posar en marxa a partir del dia 15 de juny, un procés pel qual, totes les persones que van adquirir un abonament entre el 7 de febrer i el 23 de març del 2020, i, per mor de l’estat d'alarma, no van poder gaudir de la totalitat dels viatges dels seus títols, podran obtenir una recàrrega dels viatges no realitzats i alhora d’una pròrroga de temps per gastar-los. Aquest procés serà escalonat i es realitzarà a les seus de Ciutadella i Maó del Consell Insular a través de les oficines del SAC (Servei d’Atenció al Ciutadà) sempre amb sol·licitud de cita prèvia.

D’aquesta manera s’espera poder donar resposta a la demanda dels usuaris fidelitzats amb el transport públic i preocupats per no poder emprar tots els viatges pendents. La informació i els detalls sobre aquest procés es podran consultar de forma més exhaustiva a la pàgina web del Consell Insular.

Cal recordar també que des del passat dilluns els vehicles de servei públic destinats al transport de passatgers per carretera podran permetre l’ocupació del 100% dels seus seients. Fins ara i, arran de les restriccions imposades pel ministeri de Transport, només es podien ocupar el 50% dels seients. A més a més, es preveu que el pròxim 15 de juny es tornin a reactivar de manera progressiva totes les freqüències permetent, així, tornar a la nova normalitat del servei.


Maó, 10 de juny del 2020


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Departaments
Mobilitat
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS