Nova formació digital sobre els Jocs Esportius en Edat Escolar

Data : 09/06/2020

El departament d’Esports del Consell Insular ha organitzat un nou curs digital per a donar a conèixer la filosofia del programa Jocs Esportiu del Consell. Aquesta iniciativa dóna resposta a una de les demandes presentades pel sector esportiu en l’enquesta del Rescat a l’Esport a causa de la pandèmia de la Covid-19 .

Aquesta nova iniciativa es portarà a terme de dia 9 a dia 30 de juny i està dirigida a qualsevol persona que tingui relació amb l’àmbit esportiu: famílies, entrenadors, àrbitres, coordinadors de clubs esportius i també directius i joves esportistes majors de 17 anys. Actualment ja s’hi han inscrit 63 persones.

Aquest curs comptarà amb una segona part amb un contingut més específic i es portarà a terme durant els pròxims mesos. Els professionals que hagin assistit als dos cursos podran formar part de l’equip tècnic dels Jocs Esportius de la pròxima temporada.

Cal recordar que el model dels Jocs Esportius s’ha compartit amb les administracions públiques, amb la comunitat educativa i, per descomptat, també amb els organismes esportius, per tal d’assegurar un consens que consideram fonamental per garantir l’èxit d’aquesta iniciativa.

Maó, 9 de juny del 2020


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS