El Consell Insular treu a oferta pública el servei per a la preservació del fons de l’Arxiu d’Imatge i So de Menorca

Data : 09/06/2020

El Consell Insular de Menorca ha tret a oferta pública el servei per a la preservació del fons documental de l’Arxiu d’Imatge i So de Menorca (AISM). L’objectiu del contracte menor és dur a terme el control ambiental de les instal·lacions i el seguiment dels paràmetres de preservació dels fons conservats a l’arxiu, per part d’un tècnic/a especialitzat/da, així com continuar amb les feines de digitalització i preservació de les diapositives i els negatius a color del Fons Antoni Picó Vivó fins que no s’aprovi la licitació definitiva per a la gestió global del servei.

Fins que arribi l’aprovació d’aquesta gestió global del servei, es deixarà de prestar el servei d’atenció al públic a partir de dia 15 de juny.

Les empreses o professionals interessats poden presentar la seva proposta al Departament de Cultura, Educació, Joventut i Esports del Consell Insular de Menorca fins a 7 dies naturals a partir de la publicació al tauler d’anuncis de la institució insular, comptant el dia de publicació.

Amb la finalitat de garantir el màxim compliment dels protocols d’actuació i treball de l’AISM i d’assegurar la preservació i digitalització dels fons, el Consell Insular es farà càrrec dels programes informàtics necessaris per al funcionament del servei, així com del material especial de conservació per a fons audiovisuals.

Per a més informació sobre l’oferta podeu consultar l’enllaç:
http://www.cime.es/Documents/Edictes/11604edi.pdf

Maó, 9 de juny de 2020


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS