Finalitza el programa ONA IOGA Online

Data : 08/06/2020

El Programa ONA Ioga Online, plantejat originàriament de manera presencial dins el marc dels Jocs Esportius Municipals 2020, en el qual es proposaven vuit MasterClass de Ioga a desenvolupar en cada un dels municipis de l'illa, va veure's afectada per l'estat d'alarma decretat el passat 14 de març. D'aquí que s'adaptés la iniciativa al format digital, comptant amb la participació voluntària de tots els professors de ioga prèviament seleccionats per l'ONA IOGA inicial.

El projecte ONA, Dona, Activitat Física i Esport, del Consell Insular, no tan sols s'ha vist amb la necessitat de reinventar aquesta proposta, sinó que, d'igual manera, ho està fent amb la resta de programes que tenia actius abans del confinament.

Com es va anunciar fa unes setmanes, el programa Dona, Arc i Salut, gestionat des del Projecte ONA en col·laboració amb el Club d'Arc de Maó i l'Hospital General Mateu Orfila, per a dones afectades de càncer de mama, fa arribar periòdicament a totes les participants, entrenaments virtuals adaptats a fi que puguin continuar amb la preparació a la pràctica del tir amb arc des de casa, fins al moment de reiniciar els pertinents cursos, previstos per a la fase 4 de la desescalada.

Es recorda també que s'està treballant, amb la col·laboració del servei d'oncologia de l'Hospital General Mateu Orfila, en el disseny i elaboració de l'estudi de base que avalarà científicament els resultats obtinguts en els diversos cursos organitzats des de l'inici del programa Dona, Arc i Salut a Menorca.

Per altra banda, el Projecte ONA segueix treballant en la creació de nous continguts, com a resultat de les col·laboracions sorgides durant aquest últim període. D'aquesta manera, es preveu que en les setmanes vinents es posin en marxa els Col·loquis ONA, unes trobades que donaran suport i visibilitat a les seves protagonistes, creant espais per a la divulgació d'històries de verdadera superació i millora personal.

Finalment, comentar que, dins l'àmbit educatiu, s'està plantejant la possibilitat d'oferir l'activitat ONA OutDoor, dissenyada per a treballar la coeducació en matèria d'educació física als centres d'educació primària, a totes aquelles escoles estives i centres de lleure organitzats durant els mesos de juliol i agost de 2020.


Maó, 8 de juny del 2020

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS