L'Oficina de l'Energia Menorca 2030 proposa un repte d'estalvi energètic a les llars amb motiu del Dia Mundial del Medi Ambient

Data : 05/06/2020

Imatge

Es tracta d'implementar una sèrie de mesures d'estalvi energètic durant una setmana a partir d'una guia que recull tots els passos a seguir: consultar el consum, fer un canvi d'hàbits i comprovar els resultats

Aquest divendres 5 de juny amb motiu del dia mundial del medi ambient, l'Agència de la Reserva de Biosfera de Menorca, juntament amb l'Oficina de l'Energia Menorca 2030 us proposam realitzar el repte de la setmana de l'estalvi energètic.

A través d'una guia us explicam les mesures d'estalvi a aplicar, com comprovar-ne el resultat i l'estalvi aconseguit. Es tracta d'un exercici pràctic que consisteix en comparar el consum d'energia de la setmana prèvia amb el resultat de la setmana en què s'apliquin aquestes mesures d'estalvi.

Quins seran els canvis?
Aplicarem mesures en: l'aigua calenta i el termo, la calefacció i/o aire condicionat, el frigorífic i el congelador, la rentadora, l'enllumenat i altres aparells electrodomèstics. Trobareu tots els passos a seguir en la guia adjunta.

És molt important comptar amb la implicació de totes les persones que habiten la llar i també començar a implementar totes les mesures el mateix dia per tenir una referència a partir de la qual fer la comparativa. Per tal d'assegurar-vos de recordar les diferents qüestions que us proposam en aquest repte, us recomanam posar notes per la casa o fins i tot alguna alarma.

Finalment, en la guia també trobareu com comprovar els resultats i el consum energètic de casa vostra. Si teniu dubtes o necessitau més informació, us podeu posar en contacte amb l'Oficina de l'Energia a través d'aquest formulari:
http://www.menorcabiosfera.org/Solicituds/FormSol.aspx?Tipo=OFI


Maó, 5 de juny del 2020

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS