Inauguració de la nova parada-estació de busos des Mercadal

Data : 05/06/2020

Imatge

Les obres per a la millora de les instal·lacions del servei de transport públic regular del poble des Mercadal ja han finalitzat permetent que el municipi pugui disposar d’una estació preparada per atendre les necessitats de les persones usuàries del servei regular de transport públic. Aquesta actuació ha estat possible gràcies al conveni de col·laboració entre el Consell i l’Ajuntament des Mercadal.

A través d’aquest conveni s’ha pogut adquirir i instal·lar una marquesina a la parada del servei de transport públic regular a la població des Mercadal a l’avinguda Mestre Garí, que té les característiques d’una mini estació modular compacte. Disposa d’un espai interior, tancat amb vidres, adequat com a protecció tant a l’hivern com a l’estiu, que contindrà dos bancs llargs per a l’espera. Per a la millora del funcionament de la parada s’ha ampliat la voravia actual en el lloc d’ubicació.

Les obres per a la instal·lació de la nova marquesina han estat finançades per la institució insular amb un pressupost total de 62.542,75 €, i executades per l’Ajuntament de Mercadal. El disseny de la mateixa ha anat a càrrec de l’arquitecte Juanjo Gomila i té com objectiu millorar la comoditat dels passatgers.

Cal recordar que la parada des Mercadal és un nexe de trobada i punt de partida de diferents destinacions de diferents indrets de l’illa: Es Migjorn Gran i Cala Tomàs, Fornells, Arenal d'en Castell, Son Parc, Cala Tirant, entre altres i la resta de municipis de l’illa són algunes d’aquestes destinacions.

D’aquesta manera, mitjançant l’execució de la instal·lació d’una nova mini estació al poble des Mercadal, el departament de Mobilitat de Consell Insular segueix treballant per a la millora del servei de transport públic regular.


Maó, 5 de juny del 2020

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Imatges relacionades
Departaments
Mobilitat
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS