" />">
 

S’amplia el termini de presentació de sol·licituds d'ajuts per a les actuacions del programa "Menorca música i teatre"

Data : 01/06/2020

La proposta s'aplica de manera paral·lela a la iniciativa "Rescat Cultural Menorca" per promocionar i reforçar la contractació local de grups musicals i teatrals en coordinació amb els ajuntaments de l'illa


El Consell Executiu de la institució insular ha acordat avui ampliar el termini de presentació de sol·licituds d'ajuts per a les actuacions del programa "Menorca música i teatre" (MEMUTE) fins al dia 15 de juliol. Aquesta proposta del Departament de Cultura camina de manera paral·lela a la iniciativa "Rescat Cultural Menorca" amb l'objectiu de promocionar i reforçar la contractació local de grups musicals i teatrals en coordinació amb els ajuntaments de l'illa.

El programa MEMUTE 2020 té per objecte la subvenció econòmica d'aquelles entitats interessades a contractar qualsevol dels grups integrants del programa "Menorca música i teatre 2020", i alhora, qualsevol grup musical o teatral pot participar i integrar-se al catàleg del programa MEMUTE adjuntant la documentació especificada a les bases de la convocatòria.

"Atès que la situació actual ha provocat l'anul·lació i suspensió de moltes activitats culturals i que en aquests moments encara hi ha incertesa sobre en quines condicions es podran realitzar durant aquest any, hem considerat convenient ampliar la data límit per presentar sol·licituds", ha afirmat el conseller de Cultura, Educació, Joventut i Esports, Miquel Àngel Maria. No obstant si en data 15 de juliol encara estigués vigent el RDL 463/2020, de 14 de març, pel qual es declara l'estat d'alarma per a la gestió de la crisi sanitària ocasionada per la COVID-19, o una de les seves pròrrogues, l'ampliació del termini per presentar sol·licituds serà de 15 dies naturals a partir de l'endemà de la finalització de l'estat d'alarma.

Cal recordar que el Departament de Cultura del Departament de Cultura treballa en l'impuls del sector cultural amb un seguit d'actuacions:

- Mantenir totes les ajudes i convocatòries previstes per al 2020.
- Permetre que els agents culturals puguin justificar activitats que es faixin en línia i s'emetin per internet.
- Ampliar el termini per reformular els projectes encara no justificats i poder estructurar millor així els pressupostos d'acord amb la nova realitat.
- Contractació directa de manera coordinada amb els Ajuntaments i amb el sector cultural, d'activitats i serveis, sempre d'una manera més àgil i eficaç.
- Posada en marxa d'un calendari compartit que permeti a les diferents administracions públiques i als grans programadors privats coordinar-se.


Per a més informació, podeu consultar les bases del programa MEMUTE 2020 a:
http://www.cime.es/gesserveis/gestion.aspx?IDGESTION=900100131

Maó, 1 de juny de 2020


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Més informació
Més informació
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS