Notícies i actualitat

El Consell Insular de Menorca afavoreix les inversions als municipis

Data : 04/12/2015

El Consell Insular de Menorca vol estar al costat dels ajuntaments i per tant el pressupost del 2016 afavoreix les inversions als municipis a través del Pla Insular de Cooperació (PIC) amb 1,5 milions d’euros, el Pla d’Inversions amb equipaments esportius (130.000 euros) i també s’ha recuperat el Pla d’Inversió en equipaments culturals amb 90.000 euros.

Així ho va anunciar la presidenta Maite Salord durant la celebració ahir a l’Ajuntament de Ciutadella de la Comissió de Presidents de Corporacions Locals de Menorca.

Pel que fa al PIC, tal com es pot comprovar en el quadre adjunt, l’aportació del Consell Insular de Menorca està molt per damunt de la mitjana dels darrers 16 anys perquè l’equip de govern valora que aquests plans a part de ser molt beneficiosos per als municipis donen ocupació a les Petites i Mitjanes Empreses de Menorca.

La presidenta i consellera de Cooperació Local, Maite Salord, considera que “no podem deixar de banda que els ajuntaments tenen problemes de finançament des del moment que assumeixen competències que no els són pròpies per donar resposta a les necessitats més immediates dels ciutadans i és de justícia que el Consell Insular estigui al seu costat afavorint les inversions als municipis”.


Ciutadella, 4 desembre de 2015

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Imatges relacionades
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS