El Consell Insular de Menorca apuja a 5.500 euros els convenis de col·laboració amb les Protectores d’Animals de Maó i Ciutadella

Data : 28/05/2020

Imatge

La consellera de Cooperació Local, Cristina Gómez, ha signat aquesta setmana dos convenis de col·laboració amb les Protectores d’Animals de Maó i Ciutadella de 5.500€ per a cada una de les entitats Així, la quantia econòmica passa de 5.000 a 5.500€, amb un total de 11.000€.

D’aquesta manera, el Consell Insular ha volgut donar suport i reforçar amb una major dotació econòmica la tasca d’aquestes dues entitats sense ànim de lucre que tenen per objecte la defensa dels drets dels animals a través de diferents accions i campanyes per a la conscienciació i el foment de l’adopció de cans i moixos.

Cal esmentar que aquestes dues entitats sense ànim de lucre, des de fa molts anys, donen suport al Servei insular d’Acollida d’Animals de Menorca amb la realització de diverses activitats a favor del benestar animal com són els programes de sensibilització entre la ciutadania; compra de material en benefici a la recuperació dels animals; realització de campanyes de divulgació contra l’abandonament i el maltractament animal.

Maó, 27 de maig del 2020

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS