Notícies i actualitat

El Consell presenta un informe sobre aspectes jurídics i metodològics per dur a terme l'inventari de camins públics de Menorca

Data : 01/12/2015

A la reunió ordinària de coordinació entre ajuntaments i CIM per a la realització d'un inventari de camins públics de Menorca, s'ha presentat un informe sobre aspectes jurídics i metodològics a tenir en compte a l'hora d'elaborar-lo. Es tracta d'un estudi fet per l'advocat Josep Massot, persona amb una àmplia experiència sobre aquest tema a Mallorca. A la reunió, celebrada ahir, també hi han assistit representants de la Coordinadora de Camins.

Hem de recordar que una de les prioritats del departament de camins i carreteres és donar forma a la feina que ja s'havia començat de recollida d'informació dels diferents camins rurals de l'illa, des de l'àrea de Cartografia i SIG del Consell Insular. A partir d'informació provinent de diverses fonts (ajuntaments, Consell, Centre d'Estudis Locals d'Alaior, o d'entitats cíviques com la Coordinadora de Camins) s'ha creat una base de dades que inclou informació de denominació dels camins, tipologia, ús i titularitat, entre d'altres.

Ara, es tracta de fer una passa més cap a l'elaboració de l'inventari de camins públics de Menorca per la qual cosa és fonamental la coordinació dels ajuntaments i establir criteris comuns de recollida de dades.

D'altra banda, durant la reunió també es va parlar de dos camins que es troben tancats, el de Binigaus i un tram del camí d'en Kane, i s'ha acordat recollir tota la informació i documentació necessària per poder estudiar aquests casos de forma més exhaustiva, amb l’objectiu de garantir-ne el lliure pas.

Maó, 2 de desembre de 2015

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Imatges relacionades
Foto 1Foto 2
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS