Un total de set projectes es beneficien de més de 35.000 euros a través de la concessió d’ajuts de minimis per a la creació en arts visuals i audiovisuals que atorga el Departament de Cultura

Data : 27/05/2020

El Butlletí Oficial de les Illes Balears fa públic avui el resultat de la concessió d’ajuts de minimis per a la creació en arts visuals i audiovisuals 2019-2020 que atorga el Departament de Cultura, Educació, Joventut i Esports del Consell Insular de Menorca. La convocatòria disposava d’una inversió total de 60.000 euros i està distribuïda en 5 línies.

Han estat beneficiaris de la primera línia sobre investigació artística José María Cruz Márquez amb el projecte ”Precario diario”; Rosell Meseguer Mayoral, per “La Disuasión: La marea y el límite”; i Marina Enrich Genestar, amb el projecte ‘Cut onion’.

Pel que fa a la segona línia dedicada a la formació en arts visuals l’única proposta beneficiària ha estat “La millor lluita és la que es fa sense esperança (art, memòria i propaganda pel fet)”, presentada per l’Associació d'Artistes Visuals de les Illes Balears.

En relació amb la línia 3, per ajudes per producció d’obra, la Comissió Avaluadora va decidir deixar-la deserta, donat que cap de les sol·licituds presentades no va arribar a la puntuació mínima requerida en el punt 7 A de les bases de la convocatòria. El mateix ha passat amb la línia 4, subvencions per a producció d’exposicions, que també ha quedat deserta pel mateix motiu.

Finalment, la cinquena línia dirigida a la preproducció i postproducció de projectes audiovisuals han resultat beneficiaris els següents projectes d’Empatic Comunicación & Marqueting, SL amb pel documental “Els Rubió: els menorquins que transformaren Barcelona”; Paleàrtica Films, amb el projecte ”Menorca, Reserva de Biosfera”; i l’associació Es Far Cultural pel projecte “Menorquins”.

L'import total dels ajuts concedits en la convocatòria suma 35.399,76 €. Pel que fa a la partida no assignada, que apuja a 24.000 euros, s’invertirà en una iniciativa dirigida a les arts visuals de Menorca en el marc de la proposta del Departament de nova creació “Rescat Cultural Menorca” i que té per objecte pal·liar els efectes socioeconòmics del sector cultural a causa de la crisi sanitària de la Covid-19.Maó, 27 de maig de 2020


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS