Concurs per a la selecció d’un cartell pel Dia Internacional de l’Orgull LGTBI

Data : 26/05/2020

El Consell Insular de Menorca ha posat en marxa un nou concurs per a la creació d’un cartell pel Dia Internacional de l’Orgull LGTBI. Es tracta d’una iniciativa que pretén estimular i fomentar la participació de la ciutadania en la construcció d’una imatge positiva i no estereotipada de la diversitat de gènere i d’orientació del desig.

Com ha manifestat la consellera de Benestar Social, Bàrbara Torret «des del Consell Insular seguim treballant amb la labor de reconeixement als drets de les persones LGTBI i seguim sumant esforços per la lluita per la igualtat i per donar més visibilitat i suport a aquest col·lectiu».

L’import màxim de la convocatòria és de 600 euros que es distribuiran en tres premis. Un primer premi amb una dotació econòmica de 300 euros, un segon premi de 200 euros i un tercer premi de 100 euros. El termini de presentació de sol·licituds és fins al 12 de juny del 2020, inclòs.

Podeu conèixer els detalls de la convocatòria en el següent enllaç:

http://www.cime.es/Tauler/ObrirEdicte.aspx?Id=11587

Maó, 26 de maig de 2020


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Més informació
Detalls de la convocatòria
Departaments
Benestar Social
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS