Notícies i actualitat

El conseller Huguet espera que el Decret llei d'ordenació urbanística sostenible ajudi l'economia de Menorca

Data : 24/02/2012

ordenació urbanística sostenibleUna de les conclusions que s'han pres avui durant les jornades tècniques sobre l'aplicació del Decret Llei d'Ordenació Urbanística Sostenible és el compromís d'executar una ronda de reunions amb cadascun dels vuit ajuntaments de Menorca per analitzar les relacions entre els planejaments i el PTI.

Avui s'han reunit a la sala de plens del Consell Insular de Menorca gairebé un centenar de persones, entre tècnics muncipals, regidors d'urbanisme, alguns batles de Menorca, el conseller d'Ordenació del Territori, Cristòbal Huguet, i , per part del Govern balear, el director general del Territori, Joan Mesquida i el cap de servei d'Urbanisme, José de Bonilla, per consultar i resoldre dubtes sobre l'aplicació del recent Decret Llei d'Ordenació Urbanística Sostenible.

El director general del Territori ha aclarit que a partir d'ara es podran recollir via esmenes les apreciacions que es vulguin fer des de cada illa per millorar el text. Segons el conseller Huguet, l'objectiu final és millorar l'activitat econòmica dels treballadors i empresaris del sector i que el PTI no sigui un obstacle, sinó una eina d'accés.

Cristòbal Huguet espera que amb aquest Decret Llei s'augmenti la transparència, seguretat jurídica i la confiança dels inversors per a benefici de l'economia menorquina.

Maó, 24 de febrer de 2012

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS