Actualitza les dades del teu títol de família nombrosa

Data : 14/05/2020

Actualitza les dades del teu títol de família nombrosa

Saps que les famílies nombroses tenen dret a una deducció anticipada de la declaració de l'IRPF?

Si els fills/es de 14 o més anys no tenen informat el NIF al títol de família, l'AEAT no ingressarà de forma automàtica la deducció anticipada. Si durant un mesos no l'heu rebuda, haureu de comunicar el NIF a l'AEAT en el moment de presentar la declaració de l'IRPF.

La documentació que heu de presentar és l'imprès de comunicació de dades signat i una fotocòpia del NIF dels fills/es.

Durant l'estat d'alarma ho podeu fer electrònicament, amb el PIN Ciutadà o amb certificat electrònic des de la Carpeta Ciutadana del Consell Insular.

Si no ho podeu fer electrònicament, ho podeu enviar per correu postal (adreçat al Servei d'Atenció Ciutadana, Plaça de la Biosfera 5, 07703, Maó). Caldrà que adjunteu una instància emplenada i signada i la fotocòpia dels NIF que es comuniquin. Model d'instància

Quan es torni a obrir l'atenció presencial, ho publicarem a la web i llavors també ho podreu tramitar demanant-nos cita prèvia a través de la pàgina web del Consell.

Qualsevol dubte o consulta ens el podeu fer arribar a l'adreça info.sac@cime.es o al telèfon 971356050 de 9 a 17 h.

Més informació a www.cime.es/actualitzaciodadesfamilianombrosa

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS