El Consell Insular avança al mes de maig la convocatòria d’ajuts a les entitats esportives de Menorca

Data : 11/05/2020

Les entitats esportives de Menorca, a partir de demà, ja poden fer les sol·licituds per als ajuts al sosteniment de l’entitat, per a beques de formació, per a desplaçaments i dietes a la participació de competicions fora de Menorca.

Aquest avançament de la convocatòria, que històricament es feia coincidir en el final de la temporada ordinària, el mes de juliol, és una de les mesures que ja es van anunciar el passat dimarts 21 d’abril en la reunió virtual que es va a dur a terme amb els responsables de les entitats esportives.

En aquesta reunió, que va tenir una gran participació, arribant a les 137 persones connectades, demostra la preocupació i l'interès del sector esportiu entorn a la crisi de la Covid-19.

A aquesta convocatòria se sumaran les accions i projectes que està preparant el departament per combatre els efectes de la crisi i per assegurar la continuïtat de les entitats esportives que dirigeixen la seva activitat a un públic preferentment jove dels 6 als 30 anys i que donen un servei de vital importància tant pels valors socials i educatius que fan arribar als joves com pel valor econòmic que representa la seva activitat en la microeconomia menorquina.

La convocatòria estableix una aportació de 146.000€ distribuïts en 4 línies:

Línia 1. Manteniment de les entitats esportives sense afany de lucre. 96.000 € per clubs esportius i 6.500€ per delegacions esportives.
Línia 2. Dietes per esportistes. 24.000 € destinats ajudar als esportistes que competeixen fora de Menorca.
Línia 3. Beques per formació. 4.500 € destinats a promocionar la formació esportiva en els tècnics dels clubs esportius.
Línia 4. Desplaçaments. 15.000 € destinats a subvencionar despeses de desplaçament d’esportistes que viatgen fora de Menorca per competir.

La convocatòria s’ha d’aprovar a principis de maig i les entitats podran presentar les seves sol·licituds fins dia 31 de maig acollint-se a les línies que puguin justificar amb la documentació requerida.

Aquesta convocatòria s’afegeix als 115.000€ que es destinen a esport d’elit i als 132.900€ que es destinen a les delegacions esportives en convenis en l’esport en edat escolar.

Maó, 11 de maig del 2020


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS