Els títols de família nombrosa que caduquin durant el període d’estat d’alarma per la Covid-19 es renovaran automàticament

Data : 30/04/2020

El Departament de Benestar Social del Consell Insular ha resolt que els títols de família nombrosa que hagin caducat o caduquin durant el període d’estat d’alarma es prorrogaran automàticament per un termini de dos mesos comptats des de la data de finalització de la vigència de l’estat d’alarma.

Amb aquesta mesura es pretén, d’una banda, atendre les necessitats de confinament derivades de la crisi sanitària de la Covid-19 i per altra garantir els drets de les famílies nombroses. Així i tot, independentment d’aquesta resolució, les famílies a les quals els caduqui el títol en aquest període, hauran de sol·licitar la seva renovació un cop finalitzat l’estat d’alarma.

En el cas de fills que durant el període de pròrroga automàtica compleixin 21 anys o més, i no cursin estudis adequats a la seva edat i titulació o encaminats a l’obtenció d’un lloc de treball, o compleixin 26 anys i, en ambdós casos, no tinguin reconegut un grau de discapacitat igual o superior al 33%, no serà efectiva aquesta pròrroga automàtica i deixaran de ser beneficiaris en no complir els requisits legals.

Maó, 30 d’abril del 2020


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Departaments
Benestar Social
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS