El Consell Insular treballa per saber els efectes de la Covid-19 al tercer sector

Data : 30/04/2020

El departament de Participació Ciutadana i Voluntariat del Consell Insular ha iniciat l’elaboració d’un procés per tal de conèixer les conseqüències de l’impacte de la Covid-19 en el tercer sector. L’objectiu d’aquesta acció és obtenir una fotografia de la situació actual i així poder seguir reforçant el teixit associatiu de Menorca.

El primer pas ha estat l’elaboració d’una enquesta a través de la qual es vol saber com han reaccionat les diferents entitats, quines coses han hagut de canviar o han modificat i sobretot les dificultats que han trobat i les necessitats immediates que han pogut detectar. Aquesta enquesta està adreçada també a aquelles entitats que han entrat a formar part de la primera línia en matèria social i econòmica.

El passat 21 d’abril el departament de Participació Ciutadana i Voluntariat es va reunir amb les entitats que formen la Junta del Fòrum del Tercer Sector per tal de saber els efectes col·laterals que tindrà aquesta crisi sanitària i en la que ja han pogut treballar de forma interna. El fet de traslladar la visió del tercer sector ve acompanyada d’un interès per part del Consell Insular de no deixar a ningú enrere.

El departament de Participació Ciutadana està en contacte amb la Direcció General de Participació Ciutadana i Voluntariat, Maria Mengual, qui està al corrent de les diferents iniciatives que ha pres el Consell i amb qui se seguirà fent feina per tal que a nivell insular el Tercer Sector estigui present en aquesta crisi.

Aquesta enquesta ha sigut enviada als diferents regidors de Participació Ciutadana i Voluntariat dels ajuntaments per tal de fer-los arribar a les associacions del seu municipi. En aquest sentit, se seguirà fent feina de coordinació amb els ajuntaments.

Aquesta enquesta es podrà respondre durant tot el mes de maig.

Accedeix a l’enquesta a través del següent enllaç:
https://forms.gle/tJ2yiWN6fsheYzBQ6

Maó, 30 d'abril de 2020Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Més informació
Enquesta
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS