Nou cicle de diàlegs Era Made in Menorca en format digital adreçat a empreses del sector comercial i turístic

Data : 29/04/2020

ImatgeDiferents veus expertes analitzaran l’impacte de la Covid-19 a l’economia insular i les mesures per poder pal·liar-ne els efectes

Aquest dilluns tindrà lloc el primer dels quatre Diàlegs Era Made in Menorca en format digital que s’impulsen des del Departament d’Economia i Territori del Consell Insular amb l’objectiu d’analitzar a través de la veu de diferents experts, les conseqüències que pot generar la crisi de la Covid-19 al conjunt del teixit econòmic insular i quines mesures s’hauran de prendre al respecte. “L’objectiu és poder posar damunt la taula els principals reptes als que s’haurà d’enfrontar especialment el teixit comercial o el paper que pot jugar la sostenibilitat en la proposta de valor menorquina” ha explicat el Conseller Miquel Company.

Comerç, turisme i sostenibilitat
Les quatre sessions tindran lloc a través del canal d’Instagram Live de Made in Menorca durant els pròxims quatre dijous. La primera prevista pel dia 4 de maig, a les 18:00h, tindrà com a títol “Les influències de la Covid-19 a l’activitat comercial urbana” i serà protagonitzada pel consultor empresarial i professor universitari Oriol Cesena, moderat pel responsable de Dinamització Estratègica de la Fundació Barcelona Comerç, Josep Xurigué.

El segon diàleg previst pel 7 de maig, a les 18:00h, versarà sobre El paper de la digitalització de l’economia urbana i tindrà com ponent Jaume Portell, expert en el sector tecnològic i fundador de la start-up Beabloo.

El tercer diàleg serà el 14 maig, a les 18:00h, i s’analitzaran les influències de la Covid-19, en aquest cas damunt l’activitat turística per part de José Antonio Donaire, professor de la Facultat de Turisme de la Universitat de Girona.

I el darrer diàleg previst pel dia 21 de maig, a les 18:00h, parlarà sobre la sostenibilitat en l’activitat econòmica de l’illa i tindrà com a convidat Eric Sunyol, consultor i assessor de transaccions a diferents indústries, centrat especialment amb aquelles relacionades amb la sostenibilitat.


Origen dels Diàlegs Era Made in Menorca
Els “Diàlegs Era Made in Menorca” va néixer l’any 2019 com a espai de reflexió en el que es volia debatre sobre el model de desenvolupament econòmic, comercial i turístic de l’illa amb una jornada celebrada a l’era del Centre d’Interpretació Rodríguez Femenias del Parc Natural de s’Albufera des Grau. La trobada va sorgir com a culminació d’una sèrie de Diàlegs que des del Departament d’Economia i Territori del Consell Insular s’havien anat impulsant durant els darrers dos anys anteriors, amb la intenció de donar projecció a diversos productes estratègics de l’Illa sota el paraigua del que s’ha anomenat Made in Menorca.

Maó, 29 d’abril del 2020

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Departaments
Economia i Territori
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS