La Presidenta del Consell Insular sol·licita un Pla de desconfinament especial per a Menorca

Data : 24/04/2020

La Presidenta del Consell Insular, Susana Mora, ha anunciat avui que Menorca està treballant conjuntament amb el Govern Balear amb un Pla de desconfinament especial per a Menorca . En aquests moments un equip d’experts està treballant sobre aquest pla i s’està valorant quines seran les primeres activitats que es permetran i quins col·lectius estaran en disposició a fer-ho.

En aquest sentit, la Presidenta ha subratllat que aquest pla de desescalada ha d’estar adaptat a la realitat de Menorca i en consciència amb les directrius marcades a nivell estatal. També ha manifestat que ‘és imprescindible aplicar un pla amb garanties, la salut i seguretat ciutadana és el primer. En aquest sentit, ha reiterat la importància que el Port i l’Aeroport de Menorca siguin dels darrers en retornar a la seva activitat.

Suport al teixit econòmic i social
La Presidenta del Consell Insular, Susana Mora, també ha informat que durant les últimes setmanes s’han mantingut múltiples reunions amb totes les administracions i sectors de l’illa per tal de detectar les seves necessitats i implementar noves mesures per donar resposta a la situació econòmica i social actual de Menorca. En aquest sentit, es treballa en tres fases: una primera fase de mesures de xoc i ajudes socials, una segona fase de reactivació econòmica, i una tercera de redefinició i recuperació econòmica on es farà necessari un pacte d’illa entre els diferents agents econòmics i socials

Per a la consecució d’aquestes mesures, que es donaran a conèixer durant els pròxims dies, s’està reelaborant el Pressupost general del Consell Insular. Així com ha mencionat la Presidenta ‘s’està treballant per tal de donar suport a tots els col·lectius de Menorca, es tracta d’un primer paquet de mesures que s’anirà desenvolupant al llarg de l’any”.

Maó, 24 d’abril del 2020


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Departaments
Presidència
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS