El Departament d’Esports vol escoltar el sector esportiu i conèixer de primera mà les necessitats generades a causa de la crisi sanitària de la Covid-19.

Data : 22/04/2020

Es presenta una enquesta dirigida al teixit associatiu i empresarial de l’àmbit esportiu, l’objectiu és establir un diàleg amb el sector per mobilitzar recursos


El Departament d’Esports del Consell Insular ha llançat avui la iniciativa “Rescat de l’Esport”, es tracta d’una enquesta que permet ampliar el diagnòstic sobre les conseqüències de l’impacte de la Covid-19 sobre aquest sector. L’objectiu no és altre que tenir una fotografia el més àmplia possible de la situació dels danys que la crisi ha provocat en tot l’àmbit de Menorca.

Aquesta iniciativa facilita que les entitats esportives, empreses de l’àmbit de l’activitat física i esport, esportistes puguin traslladar les seves principals preocupacions i necessitats i, com a conseqüència, afavorir que l’administració esportiva de l’illa de Menorca engegui un pla d’acció per combatre l’impacte social i econòmic causat per la crisi sanitària.

El Departament d’Esports ja va tenir un primer contacte amb les entitats esportives el passat dimarts. Una reunió virtual a la qual van assistir unes 100 entitats. L’objectiu de la reunió va ser exposar les diferents convocatòries d’ajuts que, des del departament, estan previstes treure. Al mateix temps, es va anunciar que el departament d’esports ha avançat els tràmits per poder anticipar la convocatòria, donat que la temporada esportiva ja es dóna per finalitzada.

Des del departament d’Esports i els diferents serveis d’esports dels ajuntaments de l’illa ja s’està treballant per elaborar un pla d’acció per donar resposta a la complicada situació que viurà el sector esportiu. El primer pas per a l’elaboració del pla d’acció serà la diagnosi del sector a través d’un formulari dirigit al sector esportiu (esportistes, empreses privades, entitats...).

El sector esportiu podrà respondre el formulari fins dia 1 de maig, i es preveu que la setmana següent es presentin els resultats. Aquests resultats permetran tenir dades estratificades per municipis, la qual cosa facilitarà als ajuntaments tenir un coneixement més específic de la situació del sector esportiu del propi municipi.

Accedeix a l’enquesta a través del següent enllaç: https://forms.gle/zEwvACa8fMbYMQm96


Maó, 22 d’abril de 2020


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Més informació
Enquesta
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS