El Departament d’Economia i Territori s’adreça per carta als gestors de grans superfícies comercials perquè potenciïn i prioritzin la venda de productes locals

Data : 20/04/2020

El Departament d’Economia i Territori del Consell Insular de Menorca s’ha adreçat per carta als responsables de gestió de les superfícies comercials que operen a Menorca, per tal que donin suport a la venda de producte local. En aquest sentit, el conseller d’Economia i Territori, Miquel Company, fa una crida a recolzar als productors del sector primari a través de productes genuïnament menorquins com el formatge o els productes làctics en general, així com també els productes carnis.

“Com a responsables d’establiments comercials dedicats a l’alimentació, tenen a la seves mans la manera més ràpida i directa d’arribar als consumidors a través dels lineals mitjançant l’increment de promocions o qualsevol altra acció que pensin pugui ajudar en aquests moments tan complicats per a tothom i especialment pel camp de Menorca” explica Company. Des del departament també se’ls facilita dades de contacte de productors per incorporar-los.

Campanya als mitjans i a les xarxes
Una altra de les accions que el Departament d’Economia i Territori està duent a terme aquests dies es una campanya de sensibilització cap al consum de productes locals, que està fent amb insercions publicitàries als mitjans de comunicació locals amb el missatge “Ara més que mai. Consumeix producte local fresc i de proximitat”.

“És una primera passa davant la urgència que volem complementar amb una segona campanya més ambiciosa i que durarà tot l’any, on estem dissenyant d’altres accions que apel·lin a aquesta sensibilitat i solidaritat” ha afegit el conseller Miquel Company.

En paral·lel també s’està fent soroll a les xarxes socials amb el concurs “Sabor a Made in Menorca” on es demana penjar fotos amb productes locals que no poden faltar mai a ca nostra i en el que està en joc un lot de carn de Menorca, un lot de peix de Menorca, un lot de producte local i un sopar o dinar per a dues persones a un restaurant menorquí.

Maó, 20 d’abril del 2020Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Departaments
Economia i Territori
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS