Notícies i actualitat

Menorca disposarà el proper any de 300.000 euros més per a promoció turística

Data : 28/11/2015

El Consell de Menorca i l’Agència de Turisme de Balears signaran un conveni de col·laboració que multiplica gairebé per vuit l’aportació econòmica d’aquest any, xifrada en només 48.000 euros.

Maria Sellarès afirma que “és una molt bona notícia per a Menorca perquè ens permetrà disposar de més fons per reforçzar l’estratègia promocional de la Fundació Foment del Turisme de Menorca”.

El Consell de Menorca disposarà l’any que ve de 300.000 euros més per a promoció turística gràcies al conveni de col·laboració que signarà amb l’Agència de Turisme de Balears, òrgan adscrit a la Conselleria d’Innovació, Investigació i Turisme del Govern de les Illes Balears.

Es tracta d’una mesura de “transició” reclamada per l’executiu insular mentre es negocia la transferència de la competència en Promoció Turística. Cal remarcar que aquesta aportació és gairebé vuit vegades superior a la consignada per al 2015, que es quedava en només 48.000 euros -a aquesta quantitat s’hi afegia després, fora de conveni, una cobertura de 50.000 euros per a fam trips i press trips-.

“És una molt bona notícia per a Menorca perquè ens permetrà disposar de més fons per reforçar l’estratègia promocional de la Fundació Foment del Turisme de Menorca i millorar d’aquesta manera la imatge de l’illa en els mercats emissors”, afirma Maria Sellarès, consellera de Promoció Turística, Artesania i Transports.

Sellarès remarca, així mateix, que l’acord assolit amb el Govern balear, a qui agraeix la sensibilitat i el compromís demostrats, és “una primera passa en el camí cap a la consecució d’una transferència ben dotada econòmicament” i recorda que el Consell de Menorca també tindrà capacitat de decisió a l’hora de gestionar els recursos de què disposa l’ATB per realitzar la promoció turística de totes les illes.

Maó, 28 de novembre de 2015

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS