S’habilita la segona recàrrega de les targetes de prepagament per a la compra d’aliments i productes de primera necessitat per a famílies amb fills en situació de vulnerabilitat

Data : 15/04/2020

El Consell Insular de Menorca ha donat l’ordre de recàrrega de les targetes de prepagament per a la compra de béns de primera necessitat per a famílies en situació de vulnerabilitat amb fills de 0 a 12 anys. Aquesta ajuda social, que es va iniciar el passat mes de març, té l’objectiu de pal·liar els perjudicis socials desencadenats per l’emergència sanitària a les famílies amb una situació de necessitat extrema i té la finalitat de garantir que cap infant es quedi sense aliment.

El saldo incorporat és de 60€ per a famílies amb un infant de 0 a 12 anys; de 100€ amb famílies amb 2 fills; i 30€ suplementaris per cada fill a partir del tercer, sempre fins als 12 anys. Aquest nou saldo cobrirà el període del 16 fins al 30 d’abril.

Cal recordar que el Consell va habilitar 150 targetes, gràcies amb un acord amb Caixabank, per a un total de 205 fillets i filletes de 0 a 12 anys. Es tracta d’una mesura complementària a la del Govern de les Illes Balears qui ja va comunicar la distribució de targetes de prepagament per als alumnes que tenen beca menjador, perquè mentre les escoles estiguin tancades aquests alumnes puguin continuar rebent una ajuda d’alimentació.

Així, el Consell i els ajuntaments van acordar fer servir el mateix sistema per atendre les necessitats de famílies amb fills de 0 a 12 anys que no tenen beca de la Conselleria, però que sí tenien ajudes de menjador concedides pel Consell Insular o pel seu ajuntament, així com per aquelles famílies amb fills de 0 a 12 anys que ara mateix no tenen cap mena d’ajuda i que es troben en una situació d’extrema necessitat derivada de l’estat d’alarma.

Maó, 15 d’abril del 2020


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Departaments
Benestar Social
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS