El Consorci de Residus i Energia fa públic el Cens d'Empreses i Professionals del Sector de l'Energia de Menorca

Data : 07/04/2020

El llistat d'empreses i professionals està disponible al web de la Reserva de Biosfera de Menorca amb l'objectiu de servir tant a particulars com a l'administració pública a l'hora de contractar serveis vinculats a l'energia

El Consorci de Residus i Energia de Menorca fa públic un llistat d’empreses que ofereixen serveis relacionats amb l'eficiència energètica a l'illa. La creació d'aquest cens es va engegar el passat mes de juny amb l'objectiu de recopilar les dades d'empreses i professionals del sector de l'energia amb seu a Menorca i així facilitar a la ciutadania la contractació de treballs en matèria d'estalvi energètic, millora d'instal·lacions o impuls de renovables i alhora, posar a disposició de l'administració un llistat actualitzat dels professionals del sector a Menorca.

El Cens abasta des d'empreses i professionals de l'enginyeria i l'arquitectura fins als comerciants de productes i equips relacionats amb les energies renovables i l'eficiència energètica, passant per aquelles empreses instal·ladores o de manteniment. De cada inscrit al Cens, es genera una fitxa pública on es detallen els serveis que ofereix i les dades de contacte. Els integrants del Cens també tindran l'opció de rebre comunicacions i informació d'interès tant del Consorci de Residus i Energia com de l'Agència de la Reserva de Biosfera relacionada amb l'energia o directament amb l'Estratègia Menorca 2030.

Per altra banda, tota persona interessada en la contractació d'algun d'aquests serveis citats, podrà consultar el Cens i filtrar segons les necessitats; per sector d'activitat i àmbit, elegir el producte o servei en el qual s'interessa i també triar el municipi al qual pertany l'empresa o professional.

Aquesta actuació, també s'ha dut a terme en el context de la posada en marxa de les actuacions recollides en el full de ruta per a la descarbonització de Menorca, l'Estratègia Menorca 2030, que preveu una dinamització de l'economia local vinculada al canvi de model energètic, i un conseqüent augment del volum de negoci en els sectors econòmics vinculats a l'energia, especialment en el sector de les energies renovables i l'eficiència energètica.

Un cens viu, en continu creixement
D'aquesta manera, el Consorci de Residus i Energia comptarà amb un registre públic d'empreses que es publicitarà per a totes les actuacions, públiques i privades, en matèria de transició energètica. Les empreses i professionals que vulguin inscriure's al cens ho poden fer emplenant el formulari disponible a la pàgina web de l'Agència de la Reserva de Biosfera, signant una declaració responsable i indicant el tipus d'activitats que desenvolupen.

Maó, 7 d'abril de 2020


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS