Notícies i actualitat

El Consell Insular i l'ajuntament de Máo debaten sobre activitats d'oci per a la joventut

Data : 21/02/2012

El Consell Insular i l'Ajuntament de Maó debaten sobre activitats d'oci per a la joventut

Discoteques en horari diürn o aprofitar l'edifici de l'Injove per a tallers artístics, algunes de les propostes

Avui ha tingut lloc una reunió entre la consellera de Benestar Social i Joventut, Aurora Herráiz, i la batlessa de Maó, Àgueda Reynés, amb l'objectiu de trobar la forma d'aprofitar els recursos comuns d'aquestes dues administracions per fomentar que els joves puguin tenir espais sans de diversió.

El Consell i l'Ajuntament de Maó han acordat aprofitar sinergies i trobar solucions alternatives emprant l'espai insular de l'Injove, ubicat al carrer de Josep Maria Quadrado.

“El nostre objectiu és fomentar la cultura dels valors entre la joventut, involucrar la societat en aquest projecte i aplicar polítiques de prevenció”, ha explicat la consellera Herráiz.

Com a propostes es planteja establir contactes amb el sector privat per posar en marxa discoteques light en horari diürn i aprofitar l'espai de l'edifici de l'Injove per dur a terme activitats artístiques, d'exposició de pel·lícules, etc.

En representació de l'Ajuntament de Maó també hi era present el regidor de Joventut, Pepe Escudero, i en representació del Consell Insular, la directora de l'Injove, Mandi Seguí. Finalment, s'ha acordat redactar un calendari de reunions per continuar debatent sobre aquestes qüestions.

Maó, 21 de febrer de 2012

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS