Acord de col·laboració per dotar de connexió a internet a particulars durant l’estat d’alarma degut a la Covid-19

Data : 03/04/2020

En aquesta situació de confinament, els centres educatius segueixen duent a terme l’activitat educativa adaptant els continguts al context en què ens trobem. En aquest sentit, s’han generat noves necessitats per part de l’alumnat, com són la manca de recursos i equipament informàtic per seguir els continguts que es treballen de manera digital.

La Conselleria d’Educació i els centres educatius han posat a disposició de les famílies els equipaments informàtics a les famílies amb més necessitats. En aquest moment, també es fa necessari que totes les famílies es puguin connectar i no quedar exclosos digitalment del curs acadèmic.

Segons les necessitats requerides per la Conselleria d’Educació del Govern Balear i els equips directrius dels centres educatius, el Consell Insular de Menorca, a través de l’empresa pública d’informàtica i comunicacions SILME SA i amb la col·laboració de l’operador menorquí INFOTELECOM NETWORKS SL han posat en marxa un mecanisme per dotar d’internet a aquells habitatges on encara no es disposa de cap tipus de connexió per tal que les persones escolaritzades puguin seguir els materials docents que es posen a disposició a través d’internet des dels centres educatius.

Les noves connexions es realitzaran prioritàriament mitjançant la xarxa de comunicacions de titularitat pública del Consell Insular de tecnologia WIMAX que permet disposar d'internet a màxima velocitat amb cobertura a tota l'illa.

Els alumnes de garantia juvenil del departament de Formació i Ocupació del Consell Insular també es podran beneficiar d’aquesta iniciativa i seguir els programes de contingut corresponents.


Maó, 3 d’abril del 2020


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS