El nou servei d’acollida per a persones sense llar passa a ubicar-se a Sa Vinyeta

Data : 02/04/2020

El Consell Insular, amb el suport de Càritas de Menorca, i Creu Roja de Menorca, va habilitar un espai, l’edifici de Sant Joan del Vergers, cedit pel Bisbat de Menorca per atendre a les persones sense llar durant les 24 hores del dia. Aquesta iniciativa va néixer davant la necessitat d’oferir acompanyament a aquest col·lectiu donada la limitació de recursos dels quals disposen per tal de protegir-se de l’epidèmia sanitària generada per la Covid-19, convertint-se així amb un col·lectiu d’alt risc.

Aquesta instal·lació es va adequar per atendre a nou persones (sis homes i tres dones). Actualment ja estan ocupades set places (sis homes i una dona). Davant la possible entrada de noves peticions, el Consell Insular, a través del departament de Benestar Social i el d’Habitatge, i les entitats col·laboradores han decidit traslladar aquest servei a l’alberg juvenil de Sa Vinyeta on es podrà cobrir fins a 30 places. A més a més, Sa Vinyeta compta amb habitacions individuals la qual cosa permet complir amb els estàndards de protecció i prevenció de la Covid-19.

La Creu Roja segueix aportant el seu equip de voluntaris per oferir serveis assistencials i el Consell Insular es fa càrrec de les despeses del menjar i de la neteja.


Maó, 2 d’abril del 2020


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS