Comunicat de suspensió de terminis de procediment administratiu

Data : 31/03/2020

Per tal de concentrar els recursos de les diferents Administracions Públiques i resta d’entitats del Sector Públic en les activitats essencials per al funcionament de l'Estat, alhora que es preserva la integritat i salut dels empleats públics, la disposició addicional tercera del Reial decret 463/2020, de 14 de març, mitjançant la qual es declara l’estat de l’alarma per a la gestió de la situació de crisi sanitària ocasionada pel COVID-19, ha establert que ES SUSPENEN ELS TERMES I S'INTERROMPEN ELS TERMINIS DELS PROCEDIMENTS ADMINISTRATIUS EN CURS (TANT PEL QUE FA ALS TERMINIS PER A L’ADMINISTRACIÓ COM PER A LA CIUTADANIA), regulats de manera directa o indirecta per la Llei 39/2015 de procediment administratiu comú de les administracions públiques, FINS QUE CESSI L'ESTAT D'ALARMA (Actualment previst fins a les 00:00 hores del dia 12 d’abril de 2020), d’acord amb el Real Decreto 476/2020, de 27 de marzo, por el que se prorroga el estado de alarma declarado por el Real Decreto 463/2020, de 14 de marzo, por el que se declara el estado de alarma para la gestión de la situación de crisis sanitaria ocasionada por el COVID-19).

No obstant l'anterior, l'òrgan competent pot acordar, mitjançant resolució motivada, les mesures d'ordenació i instrucció estrictament necessàries per evitar perjudicis greus en els drets i interessos de la persona interessada en el procediment i sempre que aquest manifesti la seva conformitat, o quan l'interessat manifesti la seva conformitat amb que no se suspengui el termini.

Així mateix, es podrà acordar motivadament la continuació d’aquells procediments administratius que vagin referits a situacions estrictament vinculades a fets justificatius de l’estat d’alarma, o que siguin indispendables per a la protecció de l’interés general o pel funcionament bàsic dels serveis.
Maó, 31 de març de 2020Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS