Borses de treball extraordinàries de suport a l'àmbit social

Data : 01/03/2020

ImatgeDavant la situació d’emergència de salut pública ocasionada per la propagació del coronavirus SARS-CoV-2 i la infecció causada per la COVID-19, declarada per l’Organització Mundial de la Salut (OMS) com a pandèmia l'11 de març de 2020, el Govern de l’Estat espanyol va aprovar el Reial decret llei 463/2020, de 14 de març (BOE núm. 67 de 14.3.2020), modificat pel Reial decret 465/2020, de 17 de març, pel qual es declarà l’estat d’alarma a tot l’Estat.

Amb l’objectiu de protegir la salut i la seguretat dels ciutadans i ciutadanes, les diferents administracions públiques han anant prenent mesures extraordinàries d’efecte immediat encaminades a contenir la progressió i contagi de la malaltia COVID-19.

Així, en el marc del desplegament de les mesures específiques establertes amb especial atenció i cura envers les persones considerades de risc i de col·lectius vulnerables, i davant l’interès demostrat per la ciutadania per participar en l’atenció de les persones més vulnerables als efectes de la pandèmia, el Consell Insular de Menorca posa a disposició de la ciutadania la plataforma BORSES COVID-19.

Aquesta plataforma ha estat dissenyada per ser una eina útil i eficient per gestionar la disponibilitat de professionals que puguin i vulguin ser contractats mentre durin els efectes de la pandèmia, així com de les persones que, tot i no disposar de titulació, tenen experiència en la cura de persones vulnerables i volen treballar durant aquesta situació.

Per tot això, si formau part d’un d’aquests grups de persones disponibles, APUNTAU-VOS-HI

Us podeu inscriure aquí: www.cime.es/borsacoronavirus

Maó, 27 de març de 2020

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Més informació
SOL·LICITUD
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS