Continua l’atenció a les dones víctimes de violència de gènere

Data : 24/03/2020

Quan es va produir el confinament domiciliari donada l’expansió del COVID-19, el Consell Insular va sol·licitar a tota la xarxa de serveis assistencials de la dona de Menorca l’increment de la vigilància de les dones que estan ateses pels seus serveis davant les possibles conseqüències que es poden derivar d’aquesta situació.

Cal recordar que el Centre Assessor de la Dona desenvolupa un paper fonamental en la prevenció i atenció en matèria de violència de gènere. Donada la situació actual, segueixen aportant informació social, jurídica i de tractament psicològic a les víctimes de violència de gènere de manera telefònica i telemàtica davant l’obligat tancament als recursos presencials.

També s’ha sol·licitat l’adequada coordinació amb la Policia Municipal i la Nacional, i la resta dels cossos de seguretat en els casos que sigui necessària la seva intervenció.

Nou pis d’acollida
El Consell Insular, a més a més, ha habilitat un nou pis, que se suma al pis que està ja en funcionament, per atendre a dones maltractades i als seus fills. D’aquesta manera, la institució insular s’assegura per una banda, complir amb la normativa de distanciament i per altra, la disposició de noves places davant possibles nous casos.


Maó, 24 de març del 2020Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Departaments
Benestar Social
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS