S’intensifica la higiene i el control a les residències de gent gran

Data : 23/03/2020

Des del Consell Insular, conscients que les residències de gent gran són un dels punts crítics d’aquesta crisi sanitària, ha intensificat les mesures d’higiene, sanitat, seguretat i control a totes les residències de titularitat insular. Cal recordar que des de fa una setmana es van quedar prohibides les visites a les persones majors, exceptuant casos molt puntuals.

En aquest sentit, s’han substituït les visites per converses telefòniques o telemàtiques. L’objectiu d’aquesta mesura és que els seus familiars puguin mantenir la comunicació i mantenir la tranquil·litat de les persones majors davant les restriccions de les visites imposades per a evitar contagis a aquest col·lectiu tan vulnerable al covid-19.

Per altra banda, s’ha aprovat un protocol d’actuació on s’han extremat les mesures de seguretat i neteja dels centres. Entre les mesures aprovades es troben l’ús de guants per part del personal assistencial, respectar les distàncies mínimes a les zones de descans, el personal s’ha de canviar els uniformes al vestuari del centre, totes les comunicacions i traspàs de documentació entre el personal del centre s’ha de fer sempre que sigui possible via mail, telèfon o walkie i, a més a més, també s’ha creat un registre d’entrada i sortida del centre.

Aquestes mesures també s’estan aplicant al Centre de Trepucó i als pisos de la Fundació per a Persones amb Discapacitat de Menorca.

Maó, 23 de març del 2020


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Departaments
Benestar Social
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS