Notícies i actualitat

L'INJOVE s'incorpora al projecte SIJ+Garantia Juvenil

Data : 25/11/2015

L'Institut de la Joventut de Menorca (INJOVE) s'incorpora a la 2a fase d'aquesta iniciativa que pretén apropar la Garantia Juvenil als seus destinataris.

El Sistema Nacional de Garantia Juvenil pretén que els menors de 30 anys que no estudien ni treballen puguin rebre una oferta formativa, laboral o ajuda a la emprenedoria, com a fórmula essencial per a aturar les xifres d'atur juvenil a Espanya i a la Unió Europea.

El Centre d'Informació Juvenil de l'INJOVE formarà part dels més de 200 serveis i centres d'informació juvenil que col·laboren amb l'Instituto de la Juventud de España (INJUVE) en aquest projecte, informant als joves dels avantatges d'aquesta iniciativa europea i ajudant-los en el proces d'inscripció, mitjançant la generació d'un codi d'activació en el propi centre juvenil.

Els Serveis d'Informació Juvenil compten amb personal especialitzat per a:

- Informar i orientar als joves sobre tot el relacionat amb la Garantia Juvenil a Espanya.
- Generar de forma instantània un codi d'activació de compte per a efectuar la sol·licitud d'inscripcions mitjançant el procediment usuari-contrasenya.
- Acompanyar i donar tot el recolzament necessari per a formalitzar la inscripció en garantia juvenil.

El projecte SIJ+Garantia Juvenil es fruit de la col·laboració de l'Institut de la Joventut (Ministerio de Sanidad, Servicios Sociales e Igualdad) i la Dirección General del Trabajo Autónomo, de la Economia Social y de la Responsabilidad Social de las Empresas (Ministerio de Empleo y Seguridad Social). En aquesta iniciativa col·laboren també els serveis de joventut de les Comunitats autònomes i ajuntaments.

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS