Nota informativa relativa a la prestació dels serveis públics de recollida, transport i tractament de residus a Menorca durant la vigència de l’estat d’alarma declarat arran de la pandèmia del COVID-19

Data : 19/03/2020

El Consorci de Residus i Energia de Menorca informa, a la vista del Reial Decret 463/2020, de 14 de març de 2020 sobre la declaració de l’estat d’alarma amb la finalitat d’afrontar la situació d’emergència sanitària pel coronavirus COVID-19, que els serveis de recollida, transport, valorització i eliminació de residus a l'illa de Menorca es consideren SERVEIS ESSENCIALS.

En aquest sentit, el moviment dels treballadors, així com els vehicles, proveïdors i subcontractistes destinats a la prestació d’aquests serveis essencials, està inclòs en les previsions de mobilitat autoritzada en el mencionat Reial Decret de declaració de l’estat d’alarma.

Per aquest motiu, es mantenen en servei tots els contractes relacionats amb la gestió de residus a càrrec del Consorci de Residus i Energia de Menorca, com ara els de recollida selectiva a tota l’illa de Menorca, la recollida de fems a Ferreries i Es Migjorn, el servei de recollida separada d'oli vegetal usat i la gestió de l’Àrea de Tractament de Residus de Milà, així com els respectius serveis municipals de recollida i transport de fems.

Aquests serveis es presten respectant totes les recomanacions sanitàries fetes pel Ministeri de Sanitat i prenent totes les mesures de prevenció necessàries per garantir la seguretat de tots els treballadors associats a aquests serveis essencials.

Pel que fa a la Xarxa de Deixalleries de Menorca, tenint en compte les recomanacions de confinament de la població general, a partir de dijous 19 de març es reorganitzen els horaris d’obertura de les instal·lacions a fi de seguir atenent els serveis municipals i empreses que segueixin actives. Mentre duri l’estat d’alarma, tal com es detalla a la graella següent, les deixalleries de Menorca només obriran els matins i romandran tancades els capvespres.

Maó, 18 de març de 2020

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Imatges relacionades
Horaris davant la vigència de l'estat d'alarma sanitària
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS