Aprovació del II Pla d’Igualtat Intern

Data : 13/03/2020

El Consell Executiu del pròxim dilluns aprovarà el II Pla d’Igualtat Intern del Consell Insular. L’objectiu d’aquest pla és promoure un canvi organitzatiu que possibiliti que les persones treballadores puguin assolir el seu màxim potencial i veure’s recompensades justament, sense que es doni cap discriminació per raó de gènere o diversitat sexual.

El Pla, elaborat per la Fundació SURT amb la col·laboració de l’administració, incorpora com a novetat la perspectiva de la diversitat sexual i de gènere, tenint present la Llei 8/2016, de 30 de maig, per garantir els drets de lesbianes, gais, trans, bisexuals i intersexuals i per eradicar l’LGTBI fòbia.

Aquesta eina estratègica forma part del conjunt de polítiques d’igualtat de gèneres i LGTBI impulsades des del Consell. Des de la institució insular s’entén que les administracions públiques han esdevingut un referent clau pel que fa a la implementació de les polítiques d’igualtat i s’han convertit en agents de canvi pioners en la transformació cap a una societat més igualitària. Els ens públics han de ser institucions exemplars i tenen el repte d’assolir una igualtat real i efectiva en les seves polítiques de gestió interna i en la seva cultura institucional.

El Pla d’Igualtat aprovat s’estructura en diversos blocs: objectius, principis orientadors, metodologia i tècniques, resultats de la diagnosi, pla d’acció, sistema de seguiment del Pla, i l’annex.

Podeu consultar el document en el document adjunt.


Maó, 13 de març del 2020

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Departaments
Benestar Social
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS