Notícies i actualitat

El Consell Insular ofereix un taller gratuït sobre 'Localització i gestió de dades rellevants per a negocis turístics'

Data : 23/11/2015

Demà i dimecres (dies 24 i 25 de novembre) tindrà lloc el taller 'Localització i gestió de dades rellevants per a negocis turístics', organitzat pel Consell Insular en el marc del Pla + TIC Menorca amb la col·laboració de la Conselleria d'Innovació, Recerca i Turisme del Govern Balear.

Es tracta d'una formació gratuïta per aprendre a trobar fonts i gestionar informació no estructurada que pugui aportar coneixement de localització i característiques de clients actuals i potencials, accedint a dades o informacions, que complementin les intuïcions que pot tenir l'empresari. Així, a través de diverses recerques i raonaments, es preten donar resposta a preguntes com Quines activitats realitzen els turistes francesos a Menorca? Quins restaurants han triat i quins els han agradat més? Quins altres destinacions poden triar l'any que des del seu lloc de residència? On serà més efectiu realitzar la promoció un negoci local per aquests turistes? Amb aquestes i altres preguntes es preten arribar a conclusions i idees per aplicar als negocis de les persones assistents de cara a la propera temporada.

El taller consta de 2 sessions de tipus pràctic i serà impartit per Bel Llodrà, coordinadora de l'àrea de cibersocietat i cap de projectes de la Fundació BIT. A la primera sessió es buscarà informació de dades obertes, accessibles i gratuïts que ens ajudin a prendre decisions respecte el servei o la promoció. A la segona, es mostraran eines i mètodes senzills per acumular informació útil dels clients.

Dates: 24 i 25 de novembre
Horari: De 16 a 20h
Lloc: seu del Consell Insular (Pl.Biosfera, 5 - Maó).

Les persones interessades es poden inscriure a través del web www.formaciotic.cime.es


Maó, 23 de novembre de 2015


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Més informació
www.formaciotic.cime.es
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS