La Fundació Foment organitza una jornada informativa sobre els Segments Estratègics Turístics oberta a l’empresariat

Data : 06/03/2020

La Fundació Foment del Turisme de Menorca i l’Agència d’Estratègia Turística de les Illes Balears organitzen el dia 11 de març , a la sala de plens del Consell Insular, una jornada informativa sobre els Segments Estratègics Turístics (SETs) amb l’objectiu de fomentar la col·laboració públic-privada per crear i/o millorar els productes per tal de millorar la competitivat de les empreses del sector turístic.

Durant la jornada, que iniciarà a les 10.30h i està prevista que finalitzi a les 13.30h, s’exposarà què són els SETs, els objectius perseguits, el manual de funcionament, el calendari operatiu anual, i el procés a seguir per adherir-se a un SET. A més a més, els vuit presidents dels diferents SET, tots ells provinents de l’àmbit privat, informaran sobre les tasques realitzades fins al moment, les passes donades en la regió i els beneficis i oportunitats que la creació de les delegacions insulars pot generar per a les empreses turístiques.

La jornada és gratuïta i oberta a totes les entitats (tant públiques com privades) que hi estiguin interessades.

Què és un SET?
Els SET són aliances que es constitueixen entre prestadors de serveis i institucions públiques per a desenvolupar productes turístics amb valor afegit. Es plantegen com a meses de feina públic-privades on poder definir estratègies i planificar accions que permetin millorar la competitivitat turística de les Illes Balears.

En total, tenint en compte les fortaleses de les Illes Balears i les tendències del mercat, l’AETIB i els diferents sectors empresarials de l’arxipèlag han impulsat la creació dels següents segments estratègics turístics: gastronomia, turisme actiu, cultura, ecoturisme, turisme esportiu, salut, luxe i MICE.


Maó, 6 de març del 2020


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Departaments
Presidència
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS