Notícies i actualitat

Primera jornada Congrés de Reserves de la Biosfera

Data : 13/02/2012

Dilluns 13 de febrer de 2012

Avui comença el Congrés Mundial de Reserves de Biosfera Illes i Zones Costaneres, que tindrà lloc a les dependències del Consell Insular de Menorca.

Durant tot el matí i el capvespre d'avui és prevista l'arribada dels participants, que s'allotjaran a l'Hotel Port Mahón, llevat del representant de la reserva de biosfera de les Maldives, que ha hagut de cancel·lar el seu viatge a causa dels darrers esdeveniments en el seu país, i del representant de la reserva de biosfera de Ngaremeuduu, República de Palau, que ha tingut problemes amb els seus visats de viatge.

A les 18.00 h el president de Consell Insular de Menorca, Sr. Santiago Tadeo, mantindrà les primeres reunions de feina amb els representants del Ministeri i de la UNESCO.

L'acte central del dia d’avui és previst a les 19.00 h a la Sala de Plens del Consell Insular de Menorca, on hi ha confirmada l’assistència de prop de 150 persones de tots els àmbits de la societat menorquina.

La presentació de l'acte serà a càrrec del conseller d’Economia, Medi Ambient i Caça i president de l'Agència Reserva de Biosfera, Sr. Fernando Vilallonga.

A continuació prendran la paraula els representants de la República de Corea, de l’illa de Jeju i del Ministeri espanyol, així com el representant de la UNESCO.

Al seu torn, el president del Consell Insular de Menorca, Sr. Santiago Tadeo, oferirà un discurs de benvinguda als assistents a l'acte.

INAUGURACIÓ DEL CONGRÉS
19.00 h. Inauguració Institucional del Congrés (UNESCO, Ministeri d'Agricultura, Alimentació i Medi Ambient, reserva de biosfera de l’illa de Jeju, Consell Insular de Menorca i reserva de biosfera de Menorca)
La taula d'inauguració estarà composta per:
Sr. Miguel Clüsener-Godt, representant de la UNESCO
Sr. Francisco Cantos, representant del Ministeri d'Agricultura, Alimentació i Medi Ambient, organisme autònom Parcs Nacionals
Sr. Chung Il-Choi, representant de la República de Corea
Sr. Kang Dong Heui, representant de la reserva de biosfera de l’illa de Jeju
Sr. Santiago Tadeo, president del Consell Insular de Menorca
Sr. Fernando Vilallonga, conseller d’Economia, Medi Ambient i Caça i president de l'Agència Reserva de Biosfera

Presentació del vídeo de benvinguda de la reserva de biosfera de Menorca, Menorca una illa encantada

19.30 h. Conferència inaugural: Panorama internacional de les reserves de biosfera illes i zones costaneres. Miguel Clüsener-Godt, Divisió de Ciències Ecològiques i de la Terra, Programa MaB de la UNESCO

20.00 h. Còctel de benvinguda


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS