Completat el fons destinat a la convocatòria de patrocinis per a fomentar l’allargada de la temporada turística

Data : 04/03/2020

La Fundació Foment del Turisme de Menorca va treure el novembre passat la tercera edició de la convocatòria destinada a donar suport a aquelles iniciatives privades, promogudes per entitats amb i sense ànim de lucre, i que permetin consolidar la notorietat de la marca Menorca amb una imatge diferenciada i que, al mateix temps, contribueixin a millorar la competitivitat, la diversificació, la qualitat i la desestacionalització de l’oferta turística.

La convocatòria d’aquest any comptava amb un pressupost total de 600.000€, un 50% més que l’import assignat el 2018, i estava destinat únicament a projectes que es desenvolupessin entre l’1 de gener i el 31 de maig o entre l’1 de setembre i el 31 de desembre del 2020. Ara, tres mesos després, donat l’èxit de la convocatòria, aquesta línia d’ajudes s’ha vist exhaurida impossibilitant l’acceptació de més projectes.

La Presidenta de la Fundació Foment i del Consell Insular, Susana Mora, ha manifestat que «ens trobem davant una situació positiva, ja que podem constatar l’èxit d’aquesta convocatòria a través de la qual busquem potenciar esdeveniments fora de la temporada d’estiu i que també fomentin l’ocupació laboral durant tot l’any».

A més a més, la Presidenta ha anunciat que «la Fundació Foment estudiarà la possibilitat d’ampliar el fons de la convocatòria com està previst en les bases i/o d’obrir una de nova de caràcter extraordinari per aquest mateix any per donar una segona oportunitat a aquells projectes que malauradament no s’han pogut acollir».

Cal recordar que el retorn de la inversió es va situar en 1,6 milions el 2018 i en 4,6 milions el 2019, multiplicant la dotació pressupostària per 4 i per 7,5 respectivament. En ambdós exercicis, els esdeveniments esportius han estat els més nombrosos arribant a superar el 60% l’any 2019.


Maó, 4 de març del 2020


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Departaments
Presidència
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS