Notícies i actualitat

Primer ple després de la constitució del nou Consell Econòmic i Social de Menorca (CESM)

Data : 18/11/2015

Avui matí ha tingut lloc el primer ple després de la constitució del nou Consell Econòmic i Social de Menorca (CESM). En aquest sentit, des del Consell Insular de Menorca s’aposta per un procés participatiu ample, obert i multisectorial.

Creat l’any 1990, la Corporació insular considera imprescindible que aquest Consell jugui un paper actiu, aglutinador i dinamitzador en uns moments tan difícils en l’àmbit econòmic i social. S’ha parlat i es parla d’un pla estratègic per l’illa que des del Consell Insular es considera important incloure persones, territori, economia, model i no només creixement econòmic. Així, el CESM hauria de ser una eina de planificació i gestió que definesqui un model econòmic, ambiental i social per Menorca.

L’equip de govern reitera la ferma voluntat de fer d’aquest CESM un autèntic espai de debat, de propostes i de feina.


Maó, 18 de novembre 2015

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Imatges relacionades
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS