El Consell Insular edita una nova guia de recomanacions per a l’aplicació de processos participatius

Data : 03/03/2020

La participació ciutadana i la transparència en la gestió dels recursos de l’administració pública són dos dels pilars imprescindibles quan xerrem de modernització de les institucions públiques. Des de l’àrea de Participació Ciutadana del Consell Insular amb la voluntat de fomentar i facilitar l’aplicació de processos participatius en qualsevol àmbit del sector públic ha elaborat una guia de recomanacions per a la implementació d’aquests processos participatius.

La guia va dirigida, en concret, a tots els càrrecs tècnics i polítics del Consell Insular de Menorca que vulguin impulsar processos de participació, però també al personal d’altres administracions públiques de Menorca. En aquest sentit, la guia pretén ser un referent en polítiques de participació ciutadana dins l’àmbit insular.

Entre els continguts de la guia es tracten diferents eixos com els passos a seguir per posar en marxa un procés participatiu, la seva comunicació i l’avaluació final. Al llarg de la guia també es van exposant 14 processos participatius que el Consell Insular ja ha impulsat i que serveixen per il·lustrar els conceptes exposats a la guia.

Podeu consultar la guia en el següent enllaç:
http://transparencia.cime.es/documents/documents/Guia_participacio.pdf


Maó, 3 de març del 2020

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Més informació
Guia de participació
Imatges relacionades
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS