1r Campionat Insular de Futbolí Alternanits
Casal de Joves de Mercadal, dissabte dia 29 de febrer

Data : 02/03/2020

El passat dissabte dia 29 de febrer es va dur a terme al casal de joves des Mercadal el 1r Campionat Insular de Futbolí, dins del programa AlternaNits 2019-2020.

La competició, que es va iniciar a les 18.00 h i s’allargà fins les 21.00 h, va comptar amb la participació de 32 joves d'entre 12 i 20 anys arribats de totes les poblacions menorquines.
Els 32 jugadors i jugadores participants van omplir el casal de joves de Mercadal i van estar acompanyats en tot moment per un nombrós públic format per amics i aficionats.

El campionat va constar d'una primera fase de grups sortejats abans de l'inici de la competició. Els 8 millors es van classificar per jugar unes molt disputades eliminatòries. En total es van jugar 50 partides de futbolí.

Premis als 4 primers classificats:

Primer premi 100€ en un val de compra, a la parella guanyadora: Sergio Perez Llorente i Josep Granja Goñalons
Segon premi 70€ en un val de compra, a la parella guanyadora: Jaume Anglada Marquès i Enric Arguimbau Melià
Tercer premi 50€ en un val de compra, a la parella guanyador: Josué Fuster Taltavull i Aury Saumell Barceló
Quart premi 50€ en un val de compra, a la parella guanyadora: Miquel Mascaró Villalonga i Manel Ameller Pons

Després de la primera fase del torneig es va poder gaudir d’una bereneta pels participants i públic assistent amb coques i beguda.

Tant per part dels participants com de l'organització i els casal de joves d’arreu de Menorca s'ha valorat molt positivament aquesta iniciativa i es treballarà per poder dur a terme una propera edició.

El programa Alternanits està finançat pel Consell Insular de Menorca (CIMe) i el PNSD (Plan Nacional sobre Drogas) amb l’organització de l’INJOVE i la col·laboració de tots els ajuntaments de Menorca.

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Imatges relacionades
Foto 1Foto 2Foto 3Foto 4Foto 5
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS