El Patronat de la Fundació de Persones amb Discapacitat de Menorca cessa al gerent

Data : 27/02/2020

El Patronat de la Fundació de Persones amb Discapacitat de Menorca ha sotmès avui a votació la confiança amb l’actual gerent Andreu Fernández, després que les 13 entitats que formen part de la Fundació haguessin sol·licitat per escrit, ara ja fa dues setmanes, el seu cessament.

Una vegada realitzada la votació ha sortit per endavant, amb l’abstenció del representant de l’ajuntament d’Alaior, la proposta presentada per les 13 entitats el que ha conclòs amb el cessament d’Andreu Fernández, qui ha estat al capdavant de la Fundació durant els últims vuit anys.

El Consell Insular de Menorca entén que les entitats que formen part del patronat de la Fundació de Discapacitats de Menorca són el motor i l’ànima d’aquesta fundació, ja que representen al col·lectiu de persones amb discapacitat, així com als usuaris i als seus familiars. En aquest sentit, el vot de la institució insular també ha estat favorable.

La Presidenta de la Fundació de Discapacitats, Susana Mora, ha manifestat que «nosaltres sempre ens trobaran al costat de les entitats que representen i defensen els drets d’aquest col·lectiu». També ha afegit que «agraïm la labor i dedicació del que fins ara ha estat el gerent de la Fundació, Andreu Fernández»

Durant les pròximes setmanes, s’obrirà un procés de concurs públic per tal de cobrir aquesta figura.

Maó, 26 de febrer del 2020


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Departaments
Benestar Social
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS