Notícies i actualitat

El Consorci i el Fons Menorquí de Cooperació participen al projecte europeu We-Net: Working for ENviromentally Educated Towns

Data : 18/11/2015

Del 13 al 15 de novembre d'aquest 2015 el Consorci de Residus Urbans i Energia de Menorca en col·laboració amb el Fons Menorquí de Cooperació han participat en les jornades “WE-NET: Working for ENviromentally Educated Towns” (Treballant per pobles educats mediambientalment) celebrades al municipi de Thiene (Vincenza, Italia). Aquest projecte es finança pel Programa Europa amb la Ciutadania i té per objectiu promoure el reciclatge i la separació dels residus a l'entorn urbà mitjançant l'establiment d'una xarxa de municipis i associacions de la societat civil de tota Europa.

Durant aquests dies es van intercanviar experiències i bones pràctiques entre les deu delegacions participants, procedents de països com Italia, Eslovenia, Portugal, Serbia, República Checa, Polonia i España.

El projecte, que com a objectiu final pretén implicar activament a la població, va tractar temes com «El valor afegit de l'enfoc de múltiples parts interessades per arribar als objectius del Programa d'Acció per al Medi Ambient a 2020» o «El paper de les autoritats locals i associacions de la societat civil per promoure el desenvolupament sostenible». A més, es van portar a terme seminaris i tallers centrats en mètodes d'educació no formal relacionats amb el reciclatge i la recollida separada, juntament amb una visita de camp a les instal·lacions de tractament de residus del municipi de Thiene.

La participació del Consorci a aquestes Jornades es valora molt positivament, ja que ha estat un escenari internacional en el què s'ha posat de manifest la feina del Consorci i concretament, la importància de treball conjunt entre les diferents administracions de l'illa per gestionar els residus de Menorca.

Maó, 16 de novembre de 2015.

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Imatges relacionades
Foto 1Foto 2Foto 3Foto 4
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS